Ak Partili adaylar seçim gezilerini sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, 12 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, 12 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Baloğlu, çalışmalar kapsamında Akşehir'e bağlı Atakent kasabası ile Saray, Yeniköy, Gedil, Üçhüyük, Sorkun, Alanyurt ve Karabulut köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Yusuf Kahraman, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı programlarda Mustafa Baloğlu, kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlardan destek istedi. Atakent'te seçim bürosunun açılışını da gerçekleştiren Mustafa Baloğlu'na burada bulunan vatandaşlar tarafından davullu zurnalı bir karşılama düzenlenerek 'Atakent seninle Gurur duyuyor” diyerek slogan atıldı. Baloğlu, ayrıca Atakent ve Gedil'de hıdrellez şenliklerine de katılarak vatandaşların tek tek elini sıktı. Vatandaşlar Baloğlu'na büyük ilgi ve sevgi gösterirken, çocuklarda kendisi ile fotoğraf çektirmek için yarıştı. Gedil köyündeki gece ziyareti sırasında köyde yapılan bir düğüne de davetsiz olarak katılan Baloğlu ve beraberindekiler düğün sahiplerini de oldukça sevindirdi. Düğünde AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu ile beraberindekiler çalan müzik eşliğinde damatla birlikte oynadılar.
Baloğlu gittiği her yerde AK Parti'ye destek isteyerek Türkiye'nin 2023 Vizyonu için AK Parti'den başka bir alternatif bulunmadığını söyledi. Baloğlu özellikle kendi seçim bölgesinde ellerinin güçlü olması için oylarının yüksek olması gerektiğine vurgu yaparak, “İnşallah 12 Haziran'daki seçimlerde Başbakanımızın izinde, Akşehir ve Konya Teşkilatları olarak buradan ona en güzel hediyeyi oylarımızla göndereceğiz ve partimizi en yüksek seviyeye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri