Ak Parti’den TSYD Konya’ya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Konya milletvekili Tahir Akyürek ve Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Şube Başkanı Murat Dönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde hem de milletvekili olarak Konya’ya önemli katkılar sağlayan Tahir Akyürek ile milletvekili ve İl Başkanı olarak kentin bir çok tesise kavuşmasında büyük pay sahibi olan Hasan Angı’ya teşekkür etti. Ziyarette konuşan Ak Parti Konya milletvekili Tahir Akyürek, Konya’nın bir başkent olduğunu, coğrafyasıyla, nüfusu ve ekonomik getirileriyle önemli bir şehir olduğunu söyledi. Akyürek, böyle kadim bir şehrin sporda da başarılı olması için Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemi ve milletvekili olarak ciddi katkılar sunduklarını, dünyanın en iyi 5 stadyumundan birini yaptıklarını, ayrıca 10 bin kişilik kapalı spor salonu ile çok sayıda spor tesisini Konya’ya kazandırdıklarını söyledi.

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, Konya’nın her alanda Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu, ekonomi, tarım, ticaret, sosyal ve kültürel değerler ile spor da da her zaman öncü bir kent olduğunu belirtti. Yapılan onlarca spor tesisleriyle binlerce çocuğunuzu ve gencimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirdiklerini, belediyelerin de bu konuya ciddi anlam da destek verdiğini söyledi. Angı, önemli tesislere sahip Konya’da ulusal ve uluslararası çok sayıda sportif faaliyetlerin yapıldığını, sayılarının artması için de hem milletvekillerinin hem de parti teşkilatı olarak yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Ziyarette TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, Tahir Akyürek ve Hasan Angı’y Günün anısına TSYD logolu Şilt takdim ederken, ziyarette TSYD Konya Şube Yönetim Kurulu üyeleri _Mürsel Çetin, H.Avni Uğur, Kemal Soylu, Abdullah Leblebici, Hüseyin Turgut ve Ferhat Türkoğlu da hazır bulundu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri