Ak Parti’den Şehit Aileleri Derneklerine Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve yönetim kurulu üyeleri Konya’daki Şehit Aileleri Derneklerini ziyaret etti.AK Parti İl Başkanı Musa Arat, başkan yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu, yönetim kurulu...

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve yönetim kurulu üyeleri Konya’daki Şehit Aileleri Derneklerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat, başkan yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Doğru, Ali Rıza Akköylü, Mustafa Pirinç, Nesrin Sert, Leyla Bak, Hatice Şahin ve Tuğba Odabaşıoğlu, ziyarette hazır bulundu. İlk olarak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden AK Parti yönetimi dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Burada söz alan İl Başkanı Musa Arat, şehitliğin önemine vurgu yaparak, devletin birliğini korumak adına ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine giden heyet, burada da dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Arat, “Sizler bu vatanın bekası için en ağır bedellerden birini ödemiş insanlarsınız ve biz bunun değerini çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede dernek yöneticileri her zaman devletin arkasında ve destekçisi olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri