Ak Parti turnuva heyecanı tamamlandı

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen AK Parti Konya Futbol Turnuvasının finali yapıldı

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen “AK Parti Konya Futbol Turnuvası”nın finali yapıldı. AK Parti Kulu Teşkilatı ile Karapınar İlçe Teşkilatı takımlarının karşılaştığı mücadeleyi Kulu kazanarak şampiyon olurken; turnuvanın kupa töreninde konuşan AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan; “Bu turnuva, teşkilatlarımız arasındaki kaynaşmayı daha da arttırdı” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Herkes İçin Futbol Konya HİF Temsilciliği ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizasyonundaki Futbol Turnuvası sona erdi. Emir Halı Saha ve Spor Tesisleri’ndeki final maçı, AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı ile AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı arasındaydı. Kulu İlçe Teşkilatı, mücadeleyi 4 – 0 gibi net bir skorla kazanarak şampiyon olurken; Karapınar İlçe Teşkilatı turnuvayı ikinci bitirdi. 3’üncülük 4’üncülük maçı ise Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Cihanbeyli İlçe Teşkilatı arasında geçti. Normal süresi 5 – 5 biten maçın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonucunda maçı 10’a 8 kazanan Seydişehir turnuvayı 3. tamamladı.

Final maçının ardından kupa törenine geçildi. Törene AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakcı ve Prof. Dr. Cem Zorlu ile AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ile Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayitoğlu katıldı.

AK GENÇLİK KARATAY’DA KUPA HEYECANI

Ak Parti Karatay Gençlik Kolları’nın 3 Geleneksel Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nın kupa töreni Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Kupa töreninde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay ilçe başkanı Ömer Ünal, Yarma Belediye Başkanı Mustafa Sarıca, Hayıroğlu Belde Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, Ovakonagı Belediye Başkanı Nuh Özdemir, Ak Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları başkanı Bahadır Bayrakçı, Gençlik kolları mahalle temsilcileri ve çok sayıda parti mensubu hazır bulundu.

Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Bayrakçı Aslanlı Kışla Spor Tesislerini bir aylık zaman içerisinde kapılarını Karatay gençliğe açan yönetime teşekkür etti. Konuşmaların ardından turnuvada birinci olan takım şampiyonluk kupasını Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’den aldı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri