AK Parti teşkilatları Antalya’da buluştu

AK Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Antalya’da gerçekleştirilen “2. Bölge Seçim İşleri Başkanları Toplantısı”nda genel seçimler için yol haritası belirlendi.
AK Parti Genel Merkezi Seçim İşleri Başkanlığı’nca Konya, Karaman, Burdur, Antalya ve Isparta il seçim işleri başkanlarının katılımıyla “2011 Milletvekilliği Seçimine Yönelik İstişare ve Değerlendirme” başlıklı bir toplantı gerçekleştirildi.
Siyasi partilerin hizmet amaçlı kurulması gerektiğine işaret eden AK Parti Seçim İşleri Genel Başkanı Haluk İpek, AK Parti iktidara geldiğinde kişi başına düşen milli gelirin 3 bin dolar seviyesinde olduğunu; bugün ise bu rakamın 11 bin dolara çıktığını kaydetti. Türkiye'nin bugünlere gelişinde anayasa değişikliği referandumunun çok büyük katkısı olduğunu belirten İpek, daha önceki anayasanın halkın değil, belirli zümrelerin hizmetine tahsis edildiğini ifade etti. Siyasi partilerin kuruluş ve varoluş amacına uygun olması için sandık başında iyi çalışması gerektiğini dile getiren İpek, “Şunu iyi biliyoruz ki seçimi en iyi yürüten ve sandık başında iyi çalışan partiler, seçim sonrasında başarılı ve bir adım önde olurlar. Biz AK Parti teşkilatları olarak bunun sağlanması çabasındayız. Bu tür toplantıları bu yönden çok önemsiyoruz. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz ki Haziran ayındaki seçimde AK Parti yine tarihi bir başarı elde edecektir” diye konuştu.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana altı önemli seçimin gerçekleştiğini belirterek, bunun ülkeye çok büyük katkı sağladığını ifade etti.  Sorgun, “Bu toplantılar, seçim öncesinde teşkilatlarımızın çalışmalarında çok büyük yararlar sağlayacak. Derli toplu bir eğitim yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Partimizi,14 Ağustos 2001 tarihinde kurduk. 12 Haziran 2011 tarihinden kısa bir süre sonra da 10. yılımızı dolduracağız. AK Parti kurulduğundan itibaren hep birlikte büyük başarılara imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında 6 tane sandık gördük. Türkiye'nin dönüşümünde bu sandıkların çok büyük katkısı oldu. İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde de aynı başarıyı sergileyeceğiz. Yine halkın içinde ve halkla beraber olacağız. Yani 7. sandıkta yeni bir başarıya yine halkımızla birlikte imza atacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri