Ak Parti Milletvekili Tayyar: Rehinelerin Bırakılması Cıa'nın Hamlesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanın serbest bırakılmasının bir CIA (ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı) hamlesi olduğunu ileri sürdü. Şamil Tayyar, Twitter hesabından...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanın serbest bırakılmasının bir CIA (ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı) hamlesi olduğunu ileri sürdü.

Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "IŞİD operasyonuna Türkiye'nin katılmama gerekçelerinden biri rehinelerdi. Bu kritik süreçte serbest bırakılması CIA'nın bir hamlesidir.” dedi.

Tayyar, şunları paylaştı: “Türkiye'ye getirilen diplomatlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, hepimizin gözü aydın. IŞİD operasyonuna Türkiye'nin katılmama gerekçelerinden biri rehinelerdi. Bu kritik süreçte serbest bırakılması CIA'nın bir hamlesidir. Türkiye ile IŞİD arasında irtibat kuran geri zekalılar herhalde yeni oyunu fark etmiştir. IŞİD tuzağına sazan gibi atlamayıp ABD'yi köşeye sıkıştıran ve diplomatları kurtaran hükümetimiz ve MİT'i kutluyorum.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri