AK Parti Meram Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Meram İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Cumhur İttifakı Teşkilatlarını buluşturan açılışta konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Meram İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Törene AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti ve MHP Teşkilat yöneticileri, mensupları ve vatandaşlar katıldı.

MERAM GÜVEN VE İSTİKRAR DÖNEMİ YAŞIYOR

Meram’a ve Meram teşkilatına ikinci kez aday olma duygusunu yaşattığı için duyduğu mutluluğu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sahada yaptığı çalışmalarda bundan vatandaşın da mutlu olduğuna tanıklık ettiğini söyledi. Bu sebeple 31 Mart Yerel Seçimleri için ilçede ‘Güven ve İstikrar’ sloganını kullandığını belirten Başkan Kavuş, “Bu süreç benim ve Meram adına övünç ve gurur kaynağı. Partimizin bu seçim dönemindeki mottosu ‘Gerçek Belediyecilik’. Bu bizim Konya’da yıllardır yaptığımız hizmet anlayışının adıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bunu her fırsatta söyler ve Konya’yı her zaman örnek gösterir” diye konuştu.

BİRLİK VE KARDEŞLİK RUHUYLA ŞEHRE HİZMET EDİYORUZ

Konya'da siyaset yapmanın ve hizmet vermenin kendileri için en büyük mutluluk, övünç kaynağı ve keyifli bir çalışma ortamı anlamı taşıdığını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’nın orkestra şefliğinde, şehrimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile hizmet ediyoruz. Bu birliktelik Konya’ya bereket olarak yansıyor. Bu bereketle 5 yılda şehrimize önemli hizmetler yaptık. Özellikle Meram'da çok önemli işleri Başkanımız Mustafa Kavuş ile birlikte kesintisiz bir şekilde yürütüyoruz. Başkan Kavuş’a Meram’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Milletimiz bir araya gelip tüm tehditlere karşı ülkeyi geleceğe taşıma adına bir seçimlerde daha hep birlikte yürüyor” diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da bu yürüyüşü birlikte yaptığı Cumhur İttifakı ortaklarına teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri