AK Parti Konya Milletvekili ekonominin bozuk olduğunu itiraf etti! 'Düzelteceğiz' dedi

Konya'da gerçekleştirilen AK Parti Konya İl Başkanlığı 78. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Ekonomiyi en kısa sürede toparlayacağız” diyerek, ekonominin bozuk olduğunu itiraf etti

AK Parti Konya İl Başkanlığı, 20 Temmuz'da 78. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. O toplantıda AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, önemli ve tartışma yaratacak açıklamalara imza attı. Baykan, AK Parti'nin 2024 yerel seçiminde yaptıkları hatadan dolayı seçimde ikinci parti olduğunu ve birçok yeri kaybettiğini kabul etti. Baykan, ülke ekonomisinin bozuk olduğunu da 'en kısa sürede toparlayacağız' diyerek, kabullendi. Baykan ayrıca bir de AK Parti teşkilatlarının moral bozukluğu yaşadığına dikkat çekerek, “Biz yeter ki yaşadığımız moral bozukluğunu bir an önce üzerimizden atma gayreti içinde olalım ki öyleyiz” dedi.

DAĞLARDA ARTIK TERÖRİSTLER DEĞİL TURİSTLER GEZİYOR

“Biz öyle bir seçimde belli nedenlerle geri kaldık diye uzun süre moral bozukluklarını, uzun süreli keyifsizlikleri yaşayacak bir topluluk değiliz” diyen Baykan, şunları kaydetti: “Biz, 80 yılda ülkeye kazandırılamayanları, 22 yılda çatır çatır ülkenin her bir ferdine, yöresine, her bir dağına, ovasına nakış nakış işlemiş, Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Ben, 1988 yılında her hafta Ankara'ya gidip gelmeye başladım. Konya-Ankara yolu 3 saat ve yolun her tarafı delik deşikti. Mehmet Keçeciler'in Bayındırlık Bakanlığı sırasında kısa sürede Kulu makastan sonra biraz tadilat, tamirat yapıldı. Katıldığım bir televizyon programında 'AK Parti atasözlerini değiştiren bir parti. Konya-Ankara 2 saate, Konya-Antalya 2 saate, Konya-Mersin 2 saate, Konya-Afyon 2 saate düştü. Artık git gel Konya 4 saat oldu. Git gel Konya 6 saat hikayesi bitti' dedim. Doğru mu? Onun için ekonomiyi en kısa sürede toparlayacağız. Artık bu memleketin dağlarında teröristler gezmiyor, turistler geziyor. Bu memleketin yaylarına çıkamayan köylüler, Doğu'da, Güneydoğu'da sürüleriyle çıkıyorlar, geleneklerini yaşatıyorlar.”

BİZİM HATAMIZDAN DOLAYI BÖYLE BİR SONUÇ ALDILAR

Memlekette bugün olan sıkıntıların dün hiç olmadığını, yarın hiç olmayacağını vurgulayan Baykan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz yeter ki yaşadığımız moral bozukluğunu bir an önce üzerimizden atma gayreti içinde olalım ki öyleyiz. Allah'ın izniyle 2020 seçimlerinden 1 yıl önce nasıl memlekete, AK Parti'ye 'artık bunlar gitti gidiyor' havası pompalayanlar varsa bugün de onu yapanlar vardır. AK Parti karşısında ömründe seçim kazanamayanlar, 1 seçim kazandılar diye üstelik bizim hatalarımızdan kaynaklanan sonuç aldılar diye Konya deyimiyle bir fazla gubardılar. O gubarıklıklarını mecliste almaya başladık.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri