Ak Parti Kayseri İl Başkanlığına Hüseyin Cahit Özden Atandı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığına, Ömer Dengiz'in istifasından sonra parti genel merkezi tarafından Hüseyin Cahit Özden atandı.Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "AK Parti Kayseri...

AK Parti Kayseri İl Başkanlığına, Ömer Dengiz'in istifasından sonra parti genel merkezi tarafından Hüseyin Cahit Özden atandı.

Göreve gelmesinin ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'na Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimiz tarafından atandım ve bizzat Sayın Başbakanımız görevi şahsıma tebliğ etti." dedi. 3 Temmuz 2014 Perşembe günü itibarıyla göreve başladığını belirten Özden, şunları söyledi: "Öncelikle şahsımı bu önemli göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Genel Merkezi'nin değerli başkan yardımcılarına ve desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti Kayseri İl Başkanı olarak, bizden önceki arkadaşlarımızdan devraldığımız bayrağı çok daha yukarılara taşımak, birlik, beraberlik ve özellikle de uyum içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Yeni bir yapılanma ve yeni bir kadro ile elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri