Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden:

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ‘’hepimiz bir engelli adayıyız’’ bu sebeple engelli vatandaşlarımızın gününü kutlarken asıl amacımız onların sorunlarına yeterince eğilmek olmalı" dedi.AK Parti...

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ‘’hepimiz bir engelli adayıyız’’ bu sebeple engelli vatandaşlarımızın gününü kutlarken asıl amacımız onların sorunlarına yeterince eğilmek olmalı" dedi.

AK Parti İl Başkanı Özden, "10-16 Mayıs tarihlerinin Engelliler Haftası olması, elbette engelli vatandaşlarımızın sadece bir gün veya bir hafta hatırlanması anlamına asla gelmemelidir. Engelli olan vatandaşlarımızın haklarına bu haftada dikkat çekmek ve onların bu toplum içerisinde yaşamlarını daha kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaktır. Gelin hep birlikte engellilerimizin engellerini kaldıralım" diye konuştu.

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden; "Bu sebeple her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” ifadesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri