Ak Parti ilçelerin sorunlarını dinledi

Haziran ayındaki genel seçimlere yönelik hazırlıklarına ara vermeden devam eden AK Parti Konya İl Teşkilatı, 25. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’na başladı.
Bir günde tam 11 ilçenin toplantısını gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yapan il teşkilatı, genel seçimlere eksiksiz girilmesi konusunda da teşkilatları motive etti. AK Parti Konya İl Teşkilatı, Halkapınar, Ereğli, Emirgazi, Karapınar, Cihanbeyli, Kulu, Altınekin, Ilgın, Akören, Güneysınır ve Çumra ilçe teşkilatlarının 25. Danışma Meclisi Toplantıları gerçekleştirdi. İlçelere adeta çıkarma yapan il yönetiminin yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Orhan Erdem, Hasan Angı, Muharrem Candan, Harun Tüfekçi, Abdullah Çetinkaya, Ali Öztürk, Mustafa Kabakçı ve Özkan Öksüz de katılımları ile ilçe teşkilatlarını yalnız bırakmadı. İlçe teşkilat ve belediyelerin son durumlarının değerlendirildiği toplantıların basına açık bölümünde konuşan AK Parti Konya Milletvekilleri, hem Türkiye ve dünya gündemini hem de Konya’nın yatırım ve projelerini masaya yatırdı. AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, “AK Partili olmak, inanılmaz bir keyif ve haz. Bizim yaptığımız daha önemli şeyler de var. Biz Türkiye’yi normalleştirdik. Biz bunu başardık, hep birlikte başardık” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı da Ortadoğu’daki gelişmelere dikkat çekti. Kabakçı, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun böyle dönemde olması, bölge halkları için büyük bir şans. Çünkü tüm Ortadoğu ülkeleri yüzünü bize döndü. Bizim onlara olan desteğimizin de farkındalar. Bizi örnek alıyorlar ve bizleri çok seviyorlar” diye konuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüyen merdivene dahi binemediğini dile getirerek konuşmasına başlayan AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk de yürüyen merdivene binemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara nasıl yürüyeceğini sordu.
Kıbrıs’taki mitingin Ergenekon destekçileri tarafından organize edildiğine işaret eden AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tunu da “Mitingi zannedildiği gibi Kıbrıs halkı değil Türkiye’deki değişimden rahatsız olan ETÖ’nün Kıbrıs’taki kolu ve destekçileri organize etti. Amaçları AK Parti’yi iktidardan uzaklaştırmak. Ama bu amaçlarına asla ulaşamayacaklar” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz, Harun Tüfekçi, Abdullah Çetinkaya, Orhan Erdem ve Mustafa Erkuş da birer konuşma yaptı.  Protokol konuşmalarının ardından 25. İlçe Danışma Meclisi Toplantıları’nda teşkilatların son durumları, çalışma, projeleri ele alındı, istek ve sorunları görüşüldü. Toplantılar, AK Parti’ye geçen ilçe ve belde belediye başkanları ile belediye meclisi üyelerine parti rozetlerinin takılması ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri