Ak Parti İl teşkilatında ilk koordinasyon toplantısı

12 Haziran genel seçimlerin ardından AK Parti Konya İl Teşkilatı, yeni milletvekillerinin de katıldığı ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirildi.
12 Haziran genel seçimlerin ardından AK Parti Konya İl Teşkilatı, yeni milletvekillerinin de katıldığı ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirildi.
İl binasında yapılan ve AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya, yeni seçilen AK Parti Konya Milletvekillerinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu, Karatay ve Meram belediye başkanları, AK Parti Merkez İlçe başkanları, İl Yürütme Kurulu üyeleri ile İl Gençlik ve Kadın Kolları başkanları katıldı.
Toplantı, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un açış konuşması ile başladı. 12 Haziran'da alınan sonuçların Konya'ya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Başkan Sorgun, rekor başarıda başta Konyalı hemşehrilerimizin yanı sıra tüm teşkilat mensuplarının da büyük payı olduğunu dile getirdi. Sorgun; “Aylardır yürüttüğümüz yoğun seçim çalışmalarımızın sonunda 12 Haziran günü sandık, Konyalı hemşehrilerimizin önüne geldi. Daha önce olduğu gibi yine milletimiz tercihini hizmetten yana, kendisini düşünenden ve onu yüceltenden yana kullandı. Bu denli desteğin gelmesinde elbette teşkilatlarımızın da payı çok büyüktür. Gece gündüz demeden canla başla çalıştılar. Konya'ya ve teşkilatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
12 Haziran seçimlerinin ardından rehavete kapılmadan çalışmaya devam ettiklerini çünkü desteğin üzerlerine büyük bir sorumluluk getirdiğini ifade eden Sorgun, seçimlerden 3 gün sonra gerçekleştirdikleri il koordinasyon toplantısının da bunun bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Sorgun, “Konyalı hemşehrilerimiz, 12 Haziran'da üzerlerine düşen her şeyi yaptı ve partimize büyük bir destek verdi. Şimdi sıra biz de. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tek amacımız, halkımız için en güzelini yapmaktır. İl koordinasyon toplantımızda seçim sonuçlarını değerlendirdik. İl genel meclisimizle, milletvekillerimizle, belediyelerimizle ve teşkilatlarımızla Konya için önümüzdeki dönemde ne gibi projeler ve hizmetler kazandırabiliriz onu konuştuk. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Konyamız için ter dökmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Sorgun'un konuşmasının ardından toplantıda seçim sonuçları masaya yatırıldı ve Konya'nın gelecekle ilgili proje ve çalışmalar ele alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri