Ak Parti İl Gençlik Kolları, Fidan Dikti

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları, fidan dikimi gerçekleştirdi.Kastamonu’nun ormanlık alanlarının korunması ve ağaçlandırmanın teşvik edilmesi amacıyla Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Ka...

AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları, fidan dikimi gerçekleştirdi.

Kastamonu’nun ormanlık alanlarının korunması ve ağaçlandırmanın teşvik edilmesi amacıyla Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partili gençler fidan dikim etkinliği düzenleyip hatıra ormanı oluşturdular. AK Parti İl Gençlik Kolları, Havaalanı mevkii Kent Ormanında bulunan araziye fidan dikimi yaptı.

Törende konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı organizasyonda 137 adet fidan dikimi yaptıklarını söyledi. Kalafat, “Kıyametin kopacağını bilseniz de elinizdeki fidanı dikin’ buyuran Hz. Muhammed (s.a.v) efendimizin Hadis-i Şerif’ini düstur edinmiş biz gençler, Kastamonu’nun ağaçlandırılmasına İl Gençlik Kolları olarak bizler de katkı yapmak istedik. Bu tür organizasyonları gerçekleştirmemizde bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri