Ak Parti İl Başkanı Ercik’ten Mersin Şehidi İçin Taziye Mesajı

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Şırnak’ta devam eden operasyonlarda dün şehit olan Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker için taziye mesajı yayınladı. Ercik, “Ülkemiz...

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Şırnak’ta devam eden operasyonlarda dün şehit olan Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker için taziye mesajı yayınladı. Ercik, “Ülkemizi karıştırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlerin sonu, mutlu ve güvenli bir Türkiye’nin başlangıcı olacaktır” dedi.

Ercik, mesajında, “Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine, yakınlarına, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan asker ve emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hainlerin hüsran ve bozguna uğrayacağını belirten Ercik, milletin kardeşlik saflarının asla bozulmayacağını vurguladı. Türkiye’nin birçok tehditle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Ercik, mesajında şunları kaydetti: “Hemşehrimiz, kardeşimiz Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker de bu kutsal mücadelede şehadet mertebesine erişmiştir. Kederli ailesine bir kez daha sabırlar ve metanet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bizler birlik ve bütünlük noktasında inancımızı korumalıyız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, terör örgütü ve uzantılarının kökü kazınmadan operasyonlar bitmeyecek. Hükümetimizin kararlı tutumu neticesinde huzur güneşi ülkemizden hiç eksilmeyecek. Ülkemizi karıştırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlerin sonu, mutlu ve güvenli bir Türkiye’nin başlangıcı olacaktır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri