Ak Parti Hüyük ve Derbent'te kongre yaptı

Hüyük ve Derbent ilçelerinde AK Parti kongreleri yapıldı
Konya'nın Hüyük ve Derbent ilçelerinde AK Parti kongreleri yapıldı.
AK Parti Konya ilçe teşkilatlarında kongreler sürüyor. Tek liste ile gidilen 4. Olağan Derbent İlçe Kongresinde mevcut başkan Hamdi Kuyubaşı, tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Hüyük ilçesindeki kongrede Ali Kaya yeni ilçe başkanı oldu.
Partililerin ilgi gösterdiği kongrelere AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un yanı sıra 22. ve 23. dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Büyükakkaşlar ve Ali Öztürk ile AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, il genel meclisi üyeleri ile ilçe teşkilatı mensupları da katıldı.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kongrelerde yaptığı konuşmada partinin kurulduğu günden bu yana partiye ve ülkeye hizmet eden tüm ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Sorgun, “Bizim için kişiler değil fikirler önemli. Onun için biz olmayabiliriz, milletvekillerimiz Ahmet ya da Mehmet olmayabilir. İlçe başkanımız değişebilir. Güzel bir söz var; küçük beyinler kişileri, orta beyinler olayları büyük beyinler ise fikirleri tartışır. Onun için AK Parti büyük düşünüyor ve fikirleri tartışıyor. AK Parti'yi bugün dünya konuşuyor ve tartışıyor. Niye? Yaptıklarımız ortada da ondan. Ekonomimizle, siyasetimizle, sosyal faaliyetlerimizle ve dünyadaki duruşumuzla dünya ülkeleri bize gıpta ile bakıyor. O yüzden bizlerin durmadan çalışmamız ve başbakanımıza destek olmamız gerekiyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri