AK Parti Çumra'da Yağcılar güven tazeledi

AK Parti teşkilatlarında kongre süreci devam ediyor. Kongre süreci içerisinde Konya’nın Çumra İlçesinde 6.Olağan Kongresi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çumra Belediyesi Düğün ve Konferans salonunda gerçekleştirilen AK Parti Çumra 6.Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecanla partilileri bir araya getirdi.  Tek adayın olduğu AK Parti Çumra İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar yeniden tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.  AK Parti Konya İl yönetim kurulu üyesi ve Çumra Koordinatörü Fuat Kunduracı’nın divan başkanlığında gerçekleştirilen ilçe kongresinde ilk sözü Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar aldı. Yağcılar konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çekerken yenilenme ve tazelenerek partimize güç katmaya devam ettiklerini ifade etti ayrıca başkan Yağcılar geçmişten günümüze kadar partimize gönül vermiş ve görev yapmış herkese teşekkür ediyorum dedi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın videolu mesajı salonda büyük bir coşkuya neden oldu.  Kongrede Başbakan Binali Yıldırım mesajı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş’ın mesajlarının okunmasının ardından kürsüye Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz geldi. Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz konuşmasında AK Parti siyasetinde küskünlüğe yer olmadığını ve birleştirici bir parti olduğuna vurgu yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun konuşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ülke yatırımlarını anlatan Sorgun, Çumra’nın her seçimde sürekli oy oranlarını yükselttikleri için teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun’a konuşmasının sonunda İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz tarafından Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı hediye edildi.  Bir bayram havasında geçen AK Parti Çumra İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresi sonunda kongreye katılanlara Konya pilavı ikram edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri