Ak Parti brandasına tepkiler sürüyor

Ak Parti İl Başkanlığı önüne asılan "Milletin Adamları" pankartına tepkiler sürüyor

Ak Parti İl Başkanlığı önüne asılan "Milletin Adamları" pankartının içerisinde Prof.Dr.Necmettin Erbakan resminin de bulunması Milli Görüşçüleri kızdırdı. 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av.Hasan Hüseyin Uyar geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada AK Parti İdarecilerini sert bir şekilde uyararak pankartın indirilmesini istemişti.

Milli Gazete de Konya'da yaşanan bu olayı "Bir dakika" başlığı ile okuyucularına duyurdu. Milli Gazete'de şu ifadelere yer verildi:  "Biz aslında bu tezvirata alışkınız… Yine bir seçim ve yine milletin gözünün içine baka baka aynı türkü çığrılıyor, aynı kandırmaca yapılıyor… Hayattayken onca itham ve yakıştırmaya yeltenenler bugün Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın şerefli mazisini kendi günahlarına payanda etmeye kalkışıyorlar. Merhum Adnan Menderes ve Merhum Turgut Özal’ın ismi üzerinden politika yapmanıza söz söyleyemeye belki hakkımız yok.. Fakat, sözkonusu Milli Görüş Lideri Erbakan Hocamız olunca işte o zaman BİR DAKİKA! Herkes seçim progandasını istismarsız ve temiz yürütsün..."

 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av.Hasan Hüseyin Uyar'ın yaptığı açıklamada brandayı indirilmesini istemelerinin sebeplerini şöyle açıkladı:

 

Hâlid Şen - merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri