Ak Parti Aksaray Teşkilatı Kongreye Hazırlanıyor

AK Parti Aksaray Teşkilatı 22 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti 2.’inci Olağanüstü Kongreye yoğun bir katılımla katılacak.Kongre ile ilgili AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığ...

AK Parti Aksaray Teşkilatı 22 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti 2.’inci Olağanüstü Kongreye yoğun bir katılımla katılacak.

Kongre ile ilgili AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve teşkilatın diğer kademeleri ile toplantı yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti’nin bu kongreden de her kongrede olduğu gibi güçlenerek çıkacağını kaydetti. Kongreyi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Başkan Karatay, “Kadın Kolları ve gençlik kollarımızı 22 Mayıs tarihindeki AK Parti’nin 2’inci olağan üstü kongresi için topluyoruz. Aksaray’dan bu kongreye yoğun bir katılım sağlanacak. Kurumsal bir parti olarak 22 Mayıs kongresinden yine AK Parti’nin her kongrede olduğu gibi daha da güçlenerek çıkacak. Bu kongreye Aksaray olarak, genel seçimlerde Türkiye’nin 5’inci ili olarak en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm teşkilatlarımız ile yoğun bir katılım sağlayacağız. Bunun hazırlıkları yapılıyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri