Ak Gençlik İstişare Kampına Girdi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 18-20 Ağustos tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde istişare ve değerlendirme kampı için toplandı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 18-20 Ağustos tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde istişare ve değerlendirme kampı için toplandı. Programa Gençlik Kolları MKYK üyeleri ve 81 ilden Gençlik Kolları başkanları katıldı. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukcu'nun açılış konuşması ile başlayan kampta, AK Gençlik'in tüm Türkiye'yi kapsayan genel politika stratejilerine karar verildi.

        Yaklaşan yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunularak, seçim stratejileri belirlendi. Türkiye'yi 6 teşkilat bölgesinde detaylı değerlendirmeler sonucunda seçime yönelik planlamalar gerçekleştirildi. Üniversitelerin açılmasıyla birlikte üniversitelerde AK Gençlik'in etkinliğinin artırılması için öğrencilerle birlikte yapılacak programlar üzerine istişarelerde bulunuldu.

        İÇ VE DIŞ SİYASİ GELİŞMELER KONUŞULDU

        Ulusal, yerel ve sosyal medyada AK Parti icraatlarının ve Gençlik Kolları faaliyetlerinin en etkili şekilde halka aktarılması için gerekli planlamalar yapıldı. Özellikle AK Parti'nin sosyal medya çalışmasını yürüten ve koordine eden Genel Merkez Gençlik Kollarının bu alandaki yeni projeleri İl Gençlik Kolları başkanlarıyla değerlendirildi.

        Başbakanın Siyasi Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, kampa katılarak iç ve dış siyasi gelişmelerin değerlendirilmesini yaptı. Akdoğan, AK Gençlik'in en üst düzeydeki yöneticileri olan katılımcıların kendisine yönelttiği soruları cevapladı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri