Airbus A350, Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Türkiye'ye ilk kez dün getirilen ve Atatürk Havaalanına iniş yapan Avrupalı uçak üreticisi Airbus'ın yeni nesil yolcu uçağı A350 XWB, kapılarını ziyaretçilere açtı.Airbus firmasının yetkilileri, uçak içinde basın mensuplarını gezdirerek...

Türkiye'ye ilk kez dün getirilen ve Atatürk Havaalanına iniş yapan Avrupalı uçak üreticisi Airbus'ın yeni nesil yolcu uçağı A350 XWB, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Airbus firmasının yetkilileri, uçak içinde basın mensuplarını gezdirerek uçağın teknik özellikleri konusunda bilgi verdi. Airbus’ın 200-500 yolcu kapasiteli geniş gövdeli uçak aileleri kendi pazar segmentinin en gelişmiş uçaklarından oluşuyor. Bu uçaklar Türkiye gibi hava trafiğinin dünya ortalamasından daha hızlı büyüdüğü pazarlarda havayollarına, özellikle orta ve uzun menzilli destinasyonlarda genişleme planları için verimli yolu sunuyor.

Airbus ve Türkiye’nin uzun bir geçmişi bulunuyor. 20 seneden fazla zamandır Airbus, Türk müşterilere dünyanın en modern ve en kapsamlı uçak ailelerini sunuyor. Bugün Türkiye’de 200’den fazla Airbus yolcu ve kargo uçağı hizmet veriyor. Airbus, Türkiye’yi stratejik bir ortak olarak görüyor ve Türk havacılık endüstrisi ile uzun vadede karşılıklı faydaya dayanan endüstriyel işbirliği faaliyetlerini sürdürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri