Aile İçi Şiddet 14 Yaşındaki Kızı Canından Etti

Aile içi şiddet kurbanlarına bir yenisi daha eklendi. Antalya’da A.A. (51) isimli kişi, sabah saatlerinde uzaklaştırma kararı olduğu eve gelerek tartıştığı eşini ve kızını bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan Dila Aşuralevia (14) olay...

Aile içi şiddet kurbanlarına bir yenisi daha eklendi. Antalya’da A.A. (51) isimli kişi, sabah saatlerinde uzaklaştırma kararı olduğu eve gelerek tartıştığı eşini ve kızını bıçakladı. Kalbinden bıçaklanan Dila Aşuralevia (14) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Nazire Aşuralevia (34) ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi 205. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; uzaklaştırma kararı bulunan elektrik tesisatçısı A.A., Özbek asıllı Nazire Aşuralevia ve çocuklarının yaşadığı adrese geldi. İddiaya göre, eşini ve çocuklarını sık sık darp ve tehdit eden koca, eline geçirdiği bıçakla ayrı yaşadığı eşini ve kızını bıçaklamaya başladı. Bu sırada henüz 3 yaşında olan Filiz A. evde bulunuyordu. Katil zanlısı A.A. daha sonra evden çıkarak kaçmaya başladı. Komşuların olayı polise bildirmesi üzerine yapılan incelemelerde, lise öğrencisi olan Dila Aşuralevia’nın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Ağır yaralan 2 çocuk annesi kadın ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 3 yaşındaki küçük Filiz ise komşular tarafından evden çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekibi ve savcının çalışmaları sırasında, apartman önüne gelen Özbek asıllı N.R. ise baygınlık geçirdi. A.A.’nın kendilerini de tehdit ettiğini söyleyen N.R, polise, “Bizi de öldürecek, kızımın telefonuna ulaşamıyorum. Cevap vermiyor. Ne olur bize yardım edin!” diye yalvardı. Aileyi tanıyan mahalle sakinlerinin iddiasına göre A.A. son aylarda işsizdi. Katil zanlısı sık sık eve gelerek Nazire Aşuralevia’dan kendisine para bulmasını istiyordu.

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Dila Aşuralevia'nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Katil zanlısı A.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Nazire Aşuralevia ise ameliyata alındı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri