Ahmet Şan: Çıkış sürecek

Ahmet Şan: Kayserispor maçını kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. 90 dakika mücadeleyi bırakmayan oyuncularımıza, teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımıza teşekkür ediyorum

MORALLER TAZELENDİ

Kayserispor maçının zorlu geçtiğini ancak oyuncuların iyi mücadele ederek maçtan 1-0 galip ayrıldıklarını ve çıkışlarını devam ettirdiklerini söyleyen Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, camia olarak birlik beraberlik içinde hareket ederek güzel başarılara imza atacaklarına inandığını ifade etti.

KOLAY MAÇ OLMADI

Yeşil-beyazlı temsilcimizin 1-0 kazandığı Kayserispor maçının ardından değerlendirmede bulunanAhmet Şan, "Süper Lig'de ikinci yarının zor geçeceğini tabiki biliyorduk. Gerek geçen hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında gerekse bu hafta Konya'da Kayserispor karşısında çok zorlu mücadelelere çıktık. Maç berabere bitecek derken penaltı golüyle galip gelmesini bildik. Geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçının bir anlamının olması için Kayserispor maçını kazanmamız gerekiyordu. 90 dakika mücadeleyi bırakmayan oyuncularımıza, teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yine çok muhteşem bir taraftarımız vardı. Böyle desteklemeye devam etsinler. Onların dezteği ile takımımız çok daha iyi yerlere gelecek” dedi.

KAYSERİSPOR İYİ TAKIM

Kayserispor'un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken ve böyle bir takımı yendikleri içinde mutlu olduklarını söyleyen Şan, “Kayserispor'da gerçekten iyi bir takım. Kendilerine bundan sonra başarılar diliyorum. Önümüzde bir kupa arası var. O arada inşallah yeni transferlerimizin de takıma biraz daha uyum sağlamalarını hedefliyoruz. İnşallah Konyaspor'umuz böyle devam ederse ikinci yarıyı geçen sezonun üzerinde bir yerde bitireceğini ümit ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Camia olarak da her zaman söylediğimiz gibi birlik-beraberlik içerisinde olalım. Bu takım inşallah güzel başarılara imza atacak" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri