Ahmet Özdemir’den Ünal Karaman’a ziyaret

Konyanın mahalli sanatçılarından Ahmet Özdemir, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde Ünal Karamanı ziyaret ederek başarılar dileğinde bulundu.
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Konyalı bir teknik adamın takımın başında olmasının tüm Konyalıları olduğu gibi kendisini de memnun ettiğini ifade eden Ahmet Özdemir, Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a kalan iki maçlık zor dönemde başarılar dilerken, temsilcimizin gerekli puanları alarak Turkcell Süper Lig’de kalacağına inandığını söyledi. Özdemir, Konyaspor’un bu durumlara düşmesinin de masaya yatırılması gerektiğini, Konya’nın ve Konyaspor’un bunları hak etmediğinin de altını çizerek, “Bu takıma herkesin gerektiği şekilde destek vermesi lazım. Sivasspor takımının başarısını gururla izliyorum. Konya’nın bir Sivas olamaması da ayrıca beni üzüyor” dedi.
Konyalıların göreve geldiği günden bu yana kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Ünal Karaman ise “Ahmet Özdemir gibi Konya’nın sevdiği bir sanatçının bize karşı söylediği güzel gözler gerçekten onur ve gurur verici. Göreve gelirken, tüm şehrin kenetlenmesi halinde takımımızın başarıya ulaşacağını söylemiştim. Geride kalan 3 günlük kısa sürede bu kenetlenmeyi görmek gerçekten güzel. Gösterilen bu sevgiye ve ilgiye ligde kalarak cevap vereceğiz” şeklinde görüş belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri