Ahmet Nur Çebi: Fenerbahçe'nin Bize Yaptığı Stat Açıklamasını Samimi Bulmuyorum

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, stat konusunda Fenerbahçe'nin kapısını iki kez çaldıklarını, fakat kendilerine, "Galatasaray versin ondan sonra" açıklaması yapıldığını ve bunu samimi bulmadığını söyledi.Akaretler'deki...

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, stat konusunda Fenerbahçe'nin kapısını iki kez çaldıklarını, fakat kendilerine, "Galatasaray versin ondan sonra" açıklaması yapıldığını ve bunu samimi bulmadığını söyledi.

Akaretler'deki kulüp binasında yapılan bayramlaşma töreni sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Ahmet Nur Çebi, kendi gündemleriyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Çebi kendisine yöneltilen, 'Olimpiyat Stadı'nın zemini ve konumu dolayısıyla hem Fenerbahçe hem de İstanbul Başakşehir Kulüpleriyle stat için temaslarınız oldu. Son durum nedir?' sorusuna, "Dürüst olmak zorundayım. Biz Fenerbahçe’nin o zamanlar da tekrar kapısını çaldık. Sonra bize, ‘öyle – böyle’ denilerek, ‘Galatasaray versin ondan sonra’ denilerek, mazeret beyan edildi. O ifadeleri de çok samimi bulmadığımı buradan ifade etmek istiyorum." diye cevap verdi.

Çebi ayrıca, İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın bir ajansa yaptığı, "Beşiktaş ile birlikte stadımızın zemini uzun vadede bu tempoyu kaldırmaz" açıklamasının sorulmasına da Çebi, şöyle cevap verdi:

"Sayın başkan ve Göksel bey’in bu Çarşamba ya da Perşembe günü stat konusu ile ilgili detaylı bir görüşmeleri olacak. Ön görüşmede bu konulara sıcak bakılmıştı. Şimdi ise nasıl böyle bir ifade olmuş anlayabilmiş değilim. Ancak gerçekten böyle bir ifade var ise, koca bir Beşiktaş’ı koca bir İstanbul, içine misafir kabul edemediyse hayret eder, çok üzülürüm. Beşiktaş İstanbul’un en büyük ve ilk takımıdır. Zor günlerinde buralarda misafir olabileceği stat bulamıyorsa diğer kulüplerin bunu oturup gerçekten iyi değerlendirmesi lazım. Bu gidişat hiç hoş olmuyor."

ŞAMPİYONLUKTAN BAŞKA BİRŞEY HAYAL ETMEYİN DEMİŞTİM

2. başkan Ahmet Nur Çebi, sezon başlangıcında futbolcularına, "Şampiyonluktan başka birşey hayal etmeyin." dediğini söyleyerek, "Liderlik için sezona başlarken futbolcu ve teknik kadroma ‘Şampiyonluktan başka bir şey hayal etmeyin' demiştim bu hedef içinde şuanda lider durumdayız ve namağlubuz. İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder." şeklinde konuştu.

HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLACAKSAK OLMAYALIM

Ahmet Nur Çebi, son günlerde kendilerine yönelik, "Hakemler Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyor." gibi açıklamalar duyduğunu söyledi. Beşiktaş'ın geçmiş yıllarda elinden şampiyonluklarının çalındığını herkesin bildiğini, 'Şerefli ikincilik' söyleminin Beşiktaş'ın söylemi olduğunu da hatırlatan Çebi, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar Beşiktaş, hakem hatalarından en çok zayiat görmüş takımdır. Bir maç yüzünden bunu genelleyemezsiniz. Beşiktaş zaten hakkıyla şampiyon olur. Hakemler tarafından şampiyon olacaksak da olmayalım. Bizim camiamız böyle bir şeyi hiç de istemez zaten. Açık söylüyorum Beşiktaş için gurur kırıcı birşeydir. Ama görüyorum ki bazı yorumcular takımımıza yakışmayan ifadeler sarf ediyorlar bundan vazgeçsinler hemen."

SOSA BİZİM FUTBOLCUMUZ

Tecrübeli yönetici son olarak futbolcuları Sosa'nın sağlık durumundan dolayı bonservisinin alınıp alınmayacağı sorusuna da, "Büyük takımlara karşı diğer takımın futbolcuları çok sert oynuyor. Ayaklarını kırmacasına mücadeleyi doğru bulmuyorum. Yarın bir gün onlarda büyük takımlarda oynayacaklar. Bu durumdan dolayı sakatlık yaşayan Sosa bizim futbolcumuz ve öyle de kalacak." cevabını verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri