Ahmet Keleşoğlu mezarı başında anıldı

Eğitim gönüllüsü, Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu ebediyete intikal edişinin 2. yıl dönümünde Musalla Mezarlığı'nda bulunan mezarı başında yapılan dualarla anıldı.

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever işadamı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu edebiyete intikal edişinin 2. yıl dönümünde musalla mezarlığında bulunan mezarı başında organize edilen bir törenle anıldı. Anma törenine Necmettin Erbakan Üniversitesi Dekan Yardımcısı Tahir Yüksek, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cemil Karakap, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetici ve Üyeleri, Selçuk Ecza Deposu ve As Ecza Depo çalışanları, Konya Eczacı Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyalı Eczacılar ve çok sayıda akraba ve sevenleri katıldı.

 AHMET KELEŞOĞLU'NUN YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ

Anma töreninde konuşan Necmettin Erbakan Üniversitesi Dekan Yardımcısı Tahir Yüksek, Ahmet Keleşoğlu'na olan özlemin ve ihtiyacın onun sağlığında olduğu gibi ölümünde de devam ettiğini söyledi. Yüksek şu ifadelere yer verdi: "Merhum Ahmet Keleşoğlu çok başarılı bir iş adamıydı ama aynı zamanda çok büyük bir hayırseverdi. Kurmuş olduğu  Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı çok sayıda hayırlı işlere vesile oldu. Şu anda da bu hayırlar devam etmektedir. Onun vefatından sonra da hayırlar devam etti. İstanbul'da Beylikdüzü'nde 36 derslikli bir ilköğretim okulu yapıldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne Ahmet Keleşoğlu'nun isminin verilmesi Cumhurbaşkanlığı'nca onandı. Bizler sayın büyüğümüz Ahmet Keleşoğlu'nu tekrar tekrar rahmetle anıyoruz. Onun çizdiği yolda gitmek için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bu çabalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz."

Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cemil Karakap, Ahmet Keleşoğlu'nun  hayırseverliğinin yanında çok mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu ifade etti. Ahmet Keleşoğlu'nun insan ayrımı yapmadan herkese eşit davrandığını ve her insana değer verdiğini söyleyen Karakap, " Vefatının 2. yıl dönümünde değerli hocamızı anıyoruz. Ahmet Keleşoğlu akıllarımızda hep hayırsever ve güleryüzlü bir insan olarak akıllarımıza kazındı. Nitekim yaptığı hayırlar ve yardımlarla da adını ebediyete gittiği halde bile kalıcı kılıyor. Ülkemizin çoğu yerinde yaptığı yardımlarla herkes tarafından anılan Ahmet Keleşoğlu'na olan özlemimiz hiç bir zaman bitmeyecek" dedi.

Anma töreni hatim ve sevenlerinin dualarıyla son buldu.

HABER-VİDEO: TOLGA PARLAK merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri