Ahmet Kandemir bekleniyor

Torku Selçuk Üniversitesi antrenör sorununu Ahmet Kandemir ile anlaşarak çözdü
Torku Selçuk Üniversitesi antrenör sorununu Ahmet Kandemir ile anlaşarak çözdü. Kandemer’in şuandaki kulübü ile tüm bağlarını kopararak imza atması bekleniyor 


Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve üst üste kazandığı 12 maçın ardından 21. haftada liderlik koltuğuna oturan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hoca arayışında sona gelindi. Türk basketbolunun tecrübeli isimlerinden Ahmet Kandemir ile prensip anlaşmasına varan temsilcimiz resmi imzaların atılması için tecrübeli çalıştırıcının halen görev aldığı İstanbulspor kulübüyle tüm bağlarını koparmasını bekliyor. İstanbul ekibinin henüz bu transfere onay vermediği açıklanırken, temsilcimiz işin gönül rızasıyla halledilmesi taraftarı. Konuyla ilgili açıklama yapan Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, “Ahmet Kandemir ile her konuda anlaştık. Ancak henüz imzalar atılmadı. Çünkü Ahmet Hoca halen İstanbulspor’un başında ve imzaların atılması için İstanbul kulübünün onayı şart. Umuyorum ki birkaç gün içerisinde bu sorun tamamen çözülecek. Aksi takdirde listedeki diğer isimlere yönelmek durumunda kalacağız” dedi.
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını son aşamaya getiren ve dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili maç kasetleri izleyen sarı-mavili temsilcimiz Konya’daki son çalışmasını bugün yapacak. Yarın sabah uçakla İstanbul’a gitmeyi planlayan temsilcimiz hava yolu ulaşımında sıkıntı yaşanması durumunda ise karayoluyla yolculuk yapacak. Torku Selçuk Üniversitesi’nde cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak maç öncesinde eksik bulunmuyor.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi antrenör Ahmet Kandemir ile masaya oturdu. Her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilen Antrenör Kandemir’in resmi sözleşmeyi imzalayacağı kaydelidi. Sarı-mavili ekip bir taraftan elde ettiği tarihi başarının keyfini çıkarırken bir diğer taraftan da 13. galibiyetinin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu evinde Darüşşafaka’yı mağlup ederek zirveye yerleşen Selçuk Üniversitesi’nde ayaklar yere değiyor. 12’de 12 yapan temsilcimiz ligin 22. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam eden sarı-mavililer haftanın son çalışmasını yarın yapacak ve Cuma sabahı İstanbul’a giderek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Ligin 22. haftasında oynanacak olan karşılaşmaların program ise şöyle: Final Gençlik-Gelişim Koleji, Tenis Eskrim Dağcilik-Tire Belediye, Genç Telekom-Maliye Milli Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Selçuk Üniversitesi, Vestel-Garanti Koza İstanbulspor, Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Akhisar Belediye, Başkent Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Orman-Optimum TED Ankara Kolejliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Uşak Üniversitesi Belediyespor, Darüşşafaka-Pertevniyal.
 Spor Servisi
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri