Ahmet Hakan'dan skandal 28 Şubat yorumu

Bir dönem KEMAL diyordu da başka bir şey demiyordu... "28 Şubat’ta hepi topu 'yumuşak' bir darbeye maruz kaldılar... Tam 15 yıldır... 'Tarihin görüp göreceği en büyük zulme uğradık' diye ağlayıp duruyorlar."

28 Şubat darbesinin 6. yıldönümünde, darbe sürecinde yaşanan ve etkisi hala süren mağduriyetler bir kez daha hatırlanırken Hürriyet'ten Ahmet Hakan bugünkü yazısında skandal ifadelere yer verdi.

Ahmet Hakan analizinde, 28 Şubat'ın "Hepi topu “yumuşak” bir darbe" olduğu ifadesi ile okuyucuları şok etti. İşlerinden atılan, eğitim hakları ellerinden alınan, itibarları, kariyerleri yok edilen, fiziksel ve psikolojik sağlıklarından olan onca insanın unutulmaz acıları, yitik zamanları, kaybedilmiş gelecekleri, telafisi imkansız yaşanmışlıkları için Ahmet Hakan, "Tam 15 yıldır... “Tarihin görüp göreceği en büyük zulme uğradık” diye ağlayıp duruyorlar." şeklinde bir cümle kullanmaktan da çekinmedi.

Darbe hikayelerinin tekrar gündeme geldiği ve yürekleri dağladığı şu günlerde Ahmet Hakan, 28 Şubat mağdurları ile 12 Eylül mağdurlarını kıyaslayarak, darbeleri yarıştırmayı tercih etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri