Ahmet Eser, TSYD yönetiminde Genel Sekreter oldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkez yönetim kurulunda alınan kararlarla bazı değişikliklere gidildi.

Buna göre, Derneğin 2. Adam konumundaki Genel Sekreterlik görevine Konya şubesi üyesi, eski Başkan vekili Ahmet Eser getirildi. Eser, böylece Konya’dan Genel merkez yönetim Kuruluna giren ilk isim olmakla birlikte, Genel Başkandan sonra ikinci en üst yönetici olma özelliğini de taşıdı.

TSYD Genel Merkez yönetim Kurulunun Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıda alınan bir diğer karara göre de, daha önce şubelere bağlı olan tüm temsilcilikler direkt Genel Merkeze bağlandı.

Genel Sekreterlik görevine getirilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Ahmet Eser, Konya şubesi olarak ilkleri yaşamanın gurunu yaşadıklarını belirtti. Eser, “Genel merkez Yönetim kurulundan sonra Genel Sekreterlik gibi asil bir göreve getirilmem beni gururlandırdı. Şimdi görev alanım daha da arttı. Ama, bu benim için daha büyük bir motivasyon olacak. Bundan sonra Türk Spor Basınına daha aktif bir görevle hizmet etme bilinciyle daha çok çalışarak Genel Başkanımız ve Genel Merkez yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarımızla birlikte hizmet bayrağını zirveye taşımaya çalışacağız.

Genel Sekreterlik görevine getirilmem nedeniyle bana destek olan Genel Başkanımız Oğuz Tongsir, Konya şube Başkanı Recep Çınar’a ve tüm Genel Merkez yönetim kurulunda yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar ise, Konya olarak ilkleri yaşadıklarını ve Konya şubesi olarak bunları hak ettiklerini söyledi. Çınar, Genel Sekreterlik görevine getirilen Ahmet Eser’i de kutlayarak başarı diledi ve Genel Başkan Oğuz Tongsir’e de Konya şubesine olan olumlu yaklaşımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri