Ahmet Eser: Kararını değiştirmedi

Anadolu Selçukspor Külep Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser yaşanan istifa olayının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.

Anadolu Selçukspor Külep Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser yaşanan istifa olayının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Eser ayrıca yönetim olarak hocanın görevine devam etmesi konusunda ısrarcı olduklarını ancak Abdurrahman Baysangur’un  kararını değiştirmediğini  ifade etti.   

YÖNETİM TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptığı Konya Anadolu Selçukspor’un  teknik direktörlüğü görevinden ayrılma kararı alan Abdurrahman Baysangur’a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eden Kulüp Başkan Yardımsı ve Basın Sözcü Ahmet Eser : “Bu bizim için hiç beklenmedik ve sürpriz bir karar oldu” dedi. Bu ayrılığın kendilerini üzdüğünü ancak futbolda zaman kaybına yer olmadığını kaydeden basın sözcü Ahmet Eser: “Geçirdiğimiz iyi bir devre arası kamp döneminin ardından elbette ki hepimizin isteği ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmekti. Futbolda bazen tüm şartların gelişmesine rağmen sonuç alamıyorsunuz. Hafta sonunda bizde ikinci yarıya iyi başlangıç yapabilecek bir netice alamadık. Akabinde birlikte çalışmaktan zevk duyduğumuz teknik direktörümüz Abdurrahman Baysangur böyle bir karar aldı. Bu bizim için hiç beklenmedik ve sürpriz bir karar oldu. Kararını bizimle paylaştığı andan itibaren yönetim kurulumuz görevine devam etmesi noktasında ısrarcı oldu. Ancak hocamız çok yorulduğunu ve kan değişiminin her iki taraf içinde iyi olacağına inandığını kaydetti. Sonuçta tüm çabalarımıza rağmen kararından vazgeçmedi. Kendisine bu güne kadar verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyoruz. Şimdi bize düşen ise en kısa sürede toparlanıp kendi sahamızda oynayacağımız ilk maça güçlü çıkabilmek. Bunun için çalışmalarımızı vakit geçirmeden başlattık. En kısa sürede teknik heyet konusunu karara bağlayıp yeni bir isimle anlaşma sağlanacaktır. Bu süreç içinde takımımızı Hayri Yılmaz hocamız çalıştırmaya devam edecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri