Ahmet Deniz Baştoklu, dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı

Önceki gün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Konya eski İl Başkanı Rahmi Öztoklunun oğlu Ahmet Deniz Baştoklu, bugun son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Konya eski İl Başkanı Rahmi Öztoklu’nun oğlu Ahmet Deniz Baştoklu, bugun son yolculuğuna uğurlandı. Musalla Bağları Düzyazı Sokak içerisindeki evlerinde önceki gün akşam fenalaşan Baştoklu, daha sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Yeni evli olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Baştoklu’nun cenazesi ikindi namazına müteakiben Parsana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ahmet Deniz Baştoklu’nun cenazesine CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, partinin eski yöneticilerinden Hakkı Süha Okay ve Yılmaz Ateş’in yanı sıra CHP il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, oda başkanları ve yüzlerce seveni katıldı. 33 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Ahmet Deniz Baştoklu’nun annesi ve kardeşi tabutun başında sürekli olarak gözyaşı dökerken yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ahmet Deniz Baştoklu’nun cenazesi daha sonra sevenlerinin omuzlarında kabristana kadar götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. Merhaba Gazetesi olarak genç yaşta hayata veda eden Ahmet Deniz Baştoklu’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri