Ahmed Hassan’dan doğum günü hediyesi 

Konyaspor’un sezon başında Olympiakos’dan kiraladığı Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan Galatasaray karşısında takımının ilk golünü kendisinin ise yeşil-beyazlı forma ile 5. golünü kaydetti. Futbolcunun bu performansı camiayı mutlu etti    

Konyaspor’un Mısırlı golcüsü Ahmed Hassan, Galatasaray maçında ligdeki 5. golünü kaydetti.

Sezon başında Olympiakos’dan kiralanan futbolcunun son haftalardaki uyumu ve performansı camiayı ve teknik ekibi mutlu etti 

Ahmed Hassan mücadelenin 8. dakikasında Bytyqi’nin ortasında kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. Ahmed Hassan, ikinci golde de pay sahibi oldu.  Maç boyunca çok iyi çalışan ve özellikle hava toplarında çok etkili olan Ahmed Hassan, Süper Lig’de 5. golünü attı. Kupadaki gollerle beraber 8. golünü kaydetti. Mısırlı forvetin, ayrıca ligde 4 de asisti bulunuyor.

DOĞUNUM GÜNÜNDE GOL ATTI 

Konyasporlu Ahmed Hassan Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Ahmed Hassan: "Doğum günümde gol atmak harika bir his. Ancak, önemli olan Galatasaray gibi büyük bir rakibi devirmekti. Böylece bizim için kısır bir döngüyü de kırdık." ifadelerini kullandı.

ASİST BYTYQİ’DEN

İlhan Palut'un ekibinde skora katkı sağlayan isimlerin çokluğu göze çarpıyor. 8. dakikada Ahmed Hassan'a gol pası veren Zymer Bytyqi bu sezon ligdeki 5. asistini yaptı. 25 yaşındaki Kosovalı’nın 3 de golü bulunuyor. 

İLHAN PALUT’TAN MISIRLI’YA ÖVGÜ 

Son haftalarda yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mısırlı forvet Ahmed Hassan’ın performansını da değerlendiren İlhan Palut, ‘Ahmed Hassan, oyunumuza adapte olma sürecini aştı. Olimpiyakos gibi dominant bir takımın ceza sahası golcüsü rolünden, takımı için savaşan, takım savunmasına yardım eden, zor toplarda bile mücadeleye girmekten çekinmeyen bir oyuncu oldu. Bir kere çok saygı duyuyorum bu noktada çünkü ‘benim stilim bu, ben böyle oynayabilirim’ diyebilirdi. Konyaspor’un oyun sistemine adapte olmaya çalıştı ve artan bir performansı var. İnşallah devam eder’ şeklinde görüş belirtti.  

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri