Ahmed Hassan ve Konrad Michalak 2.yarıyı iple çekiyor

Konyaspor’da ilk yarının son haftalarında performansları ile dikkat çeken Polonyalı Konrad Michalak ve Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ikinci yarıyı iple çekiyor. Bu iki oyuncunun son maçlardaki artan performansı da taraftarı ligin ikinci yarısı için heyeca

Konyaspor’da ilk yarının son haftalarında performansları ile dikkat çeken Polonyalı Konrad Michalak ve Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ikinci yarıyı iple çekiyor. Bu iki oyuncunun son maçlardaki artan performansı da taraftarı ligin ikinci yarısı için heyecanlandırıyor.

Ümraniyespor ile oynanan kupa maçında Konyaspor'un gollerini kaydeden futbolculardan Polonyalı sağ kanat Konrad Michalak bu sezon yeşil-beyazlı formayla oynadığı resmi maçlardaki ikinci, Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan ise 4. golünü kaydetti. Michalak, Konyaspor forması altında 17 resmi maçta görev alırken , Ahmed Hassan ise 13 maçta görev aldı.

Süper Lig’de, Kasımpaşa, Hatayspor ve Beşiktaş’a gol atarken, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçında Ümraniyespor’un filelerini havalandırdı. 28 yaşındaki oyuncu 2 kez de gol pası vererek takımına katkı sağladı. Ahmed Hassan ikinci yarının ilk maçı olan Sivasspor maçında da gollerine devam etmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri