Ahmed Hassan kendine geldi

Konyaspor’un sezon başında Olympiakos’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mısırlı golcü Ahmed Hassan ilk yarının son maçlarında gösterdiği performans ile taraftarın gönlünü almayı başardı.

Konyaspor’un sezon başında Olympiakos’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mısırlı golcü Ahmed Hassan ilk yarının son maçlarında gösterdiği performans ile taraftarın gönlünü almayı başardı. Sezon başından beri yeşil-beyazlı taraftarların beklentilerine bir türlü cevap veremeyen Ahmed Hassan son iki maçta iki gol atarak camianın yüzünü güldürdü. Hatayspor deplasmanında takımının 3. golünü atan Mısırlı golcü Beşiktaş galibiyetinde de attığı golle takımının kritik bir 3 puan almasını sağladı. Mısırlı futbolcu ilk yarının son iki maçında attığı gollerle ikinci yarı öncesi taraftarı umutlandırdı. Ancak Konyaspor ligin ikinci yarısında yaklaşık iki ay bu oyuncudan faydalanamayacak.

Konyasporun 28 yaşındaki forveti Ahmed Hassan. Mısır Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. Hassan’ın, Süper Lig'de ilk yarının bitimiyle beraber ülkesinin milli takım kampına gitmesi bekleniyor. Ahmed Hassan, Mısır’ın gruptan çıkması ve diğer turları da geçmesi durumunda ise dönüşü uzayacak. 2021 Afrika Uluslar Kupası, 9 Ocak-6 Şubat 2022 tarihleri arasında Kamerun'da gerçekleştirilecek

Beşiktaş maçı sonrası açıklama yapan Ahmed Hassan, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu tarz maçları oynamayı iyi biliyoruz. Geçen sezonun şampiyonuyla oynamak çok zor. Golümü izledim. Harika bir duygu. Gol atmaktan başka bir şey düşünmedim. Galibiyet golünü attığım için çok mutluyum" dedi.

Mısırlı oyuncu sezonun ilk yarısında 12 lig bir de kupa maçında forma giydi. Kupa maçında 80 dakika sahada kalan Ahmed Hassan lig maçlarında ise 330 dakika forma giydi. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 2 asist yapıp 3 gol attı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri