Ahmed Hassan: Çok gol atmak istiyorum

Konyaspor’un Mısırlı oyuncusu Ahmed Hassan Fenerbahçe maçının zorlu bir maç olacağını bildiklerini o yüzden de çok çalıştıklarını söyledi.

Kısa süreliğine bir sakatlık yaşadığını hatırlatan Ahmed Hassan, "Fenerbahçe maçından kesinlikle galip ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın benden gol beklentisi var. Bunun farkındayım ve çok gol atmak istiyorum. Ancak bazen gol atamasak da takımımızın galibiyetinde pay sahibi olmak benim için önemli." diye konuştu.

Konyaspor’un Mısırlı golcüsü Ahmed Hassan, Sokol Cikalleshi ile beraber çift forvet oynamak kendisi için daha faydalı olabileceğini açıkladı. İlhan Palut’un oyun sistemini çok beğendiğini ifade eden Hassan, hocanın taktiklerini de çok beğendiğini söyledi

Çift forvet oynarken kendini rahat hissediyor musun sorusu üzerine Ahmed Hassan, ‘Kaliteli oyuncularla oynamak çok iyidir. Sokol da çok kaliteli bir takım arkadaşımızdır. Onunla oynamak da benim açımdan çok faydalı olur ama hocamızın kararıdır. Eğer hoca iki forvetle oynamak isterse benim açımdan da iyi olur. Hocanın kararı sonuçta. Kim oynarsa oynasın önemli olan galip gelebilmek. İlhan Palut, çok değerli birisi. Kısa bir süredir takımın içerisindeyim. Hocamızın yapmış olduğu oyun sisteminin üzerinde çalışıyoruz. Hocamızın göstermiş olduğu bu taktikleri beğeniyorum’ ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri