Ahlakı çöküntü yaşanıyor

SP Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak, toplumdaki ahlaki çöküntüye rakamlarla dikkat çekti
Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı yeni dönem çalışmalarını Av. Şuayip Koçak’ın ilçe başkanlığında ilk ilçe divan toplantısını yaptı. Toplantı ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları, ilçe hanım kolları üyeleri, mahalle temsilcileri ve sandık müşahitlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya ayrıca Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, Karatay İlçe Başkanı Ali Genç de katıldı. İlçe divan toplantısında konuşma yapan Meram İlçe Başkanı Av. Şuayip Koçak yeni dönem ilçe yönetim kurulu üyeleri ve yeni gençlik kolları başkanını tanıttı. Konuşmasında güncel meselelere de değinen Koçak, ülkenin ekonomik verilerine değinerek açlık sınırının 1000 TL, yoksulluk sınırının 2 bin 500 TL olduğu bir ülkede açlık sınırının altında belirlenen asgari ücretle çalışan vatandaşların apaçık zulüm gördüğünü belirtti.
Ülkemizde ahlak ve maneviyatın her geçen gün çöktüğünü dibe vurduğunu belirten Koçak, televizyonların yaptığı yayınların toplum ahlakını çöküntüye uğrattığını belirtti. Sadece 2010 yılında açılan boşanma davalarının yeni evlenenlerin 2 katını geçtiğini Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 1 günde 215, 1 saatte 51 ve 70 saniyede bir çiftin boşanmak için mahkemeye başvurduğunu belirtti. Koçak, “17 Ekim 2010 Büyük Kongremizle birlikte Milli Görüş Camiası yeniden kendi benliği, kendi ruhu, kendi özü ve kendi inancıyla siyaset sahnesindeki yerini almıştır. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın genel başkanlığıyla birlikte siyaset arenasında artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını herkes görecektir. Çünkü su gelmiş teyemmüm bozulmuştur. Görünen o ki heyecan Milli Görüş camiasını yeniden sarmıştır” dedi. Koçak şöyle devam etti: “Milli Görüş bu ülkenin tarihi, özü ve kendisidir. Milli Görüş bu milletin inancıdır. İşte seçimler yine kapımızda. Kadrolarımız tam. Vaat etmeye değil, iddia etmeye değil, yeniden yapmaya, Saadet Dünyasını inşa etmeye geliyoruz. Bu millete içi saman dolu kuşun yerine yeniden kuşun canlısını hatırlatmaya geliyoruz.3.Şahlanış için Adil Düzeni kurmaya geliyoruz. Biz buna inandık.41 yıldır gücünde ve Milli Görüş ruhundan zerre miktarı bir şey kaybetmeyen teşkilatlarımız ibadet aşkı, hizmet sevdası ve yüreklerdeki o muhteşem heyecanla 3.Şahlanış için hazırdır.”
İl Başkanı Mehmet Şen de konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Geçmişte yapılan çalışmalarla birlikte yeniden geçmişin daha iyisini yapmak için çalışacağız. Daha doğrusu biz buna mecburuz. Çünkü ülkenin durumu ortada. Her gün ayrı ayrı tv kanalı insanlarımızı evine çekiyor. Siyahı beyaz doğruyu eğri gösteriyor. Biz mahalle mahalle değil sokak sokak değil ev ev çalışacağız. Eğer bu çalışmalar yapılmazsa su anki durumdan farkımız kalmaz. Bizler TÜMOSAN’ı D8’leri Adil düzeni halkımıza tekrar anlatacağız hatırlatacağız.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri