Agü Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımın Hedefi İlk Üç

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, lig öncesi AGÜ Sümer Kampüsü’nde düzenlenen toplantı ile tanıtımı yapıldı. Tanıtım programında konuşan Antrenör Ayhan Avcı, hedeflerinin ilk üç olduğunu açıkladı....

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, lig öncesi AGÜ Sümer Kampüsü’nde düzenlenen toplantı ile tanıtımı yapıldı. Tanıtım programında konuşan Antrenör Ayhan Avcı, hedeflerinin ilk üç olduğunu açıkladı.

AGÜ Sümer Kampüsünde düzenlenen tanıtım toplantısına AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Antrenör Ayhan Avcı, yönetim kurulu üyeleri, üniversite yetkilileri ve basketçiler katıldı.

Antrenör Ayhan Avcı, hedeflerinin geçmiş yıllardaki başarıları devam ettirmek ve yeni sezonda ilk 3 arasında yer almak olduğunu belirterek, “Şampiyonluk adaylarını çelmeleyip onları yenen bir takım olacağız. Euroleague'de işimiz zor ama elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bu sezon 6 oyuncu transfer ettik. Abdullah Gül Üniversitesi'nin kurumsal desteğiyle bu sezon daha başarılı olacağız." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, Kaskispor olarak mücadele ederken milli takımlara oyuncu verdiklerini hatırlatarak, “Yeni kulüp şekliyle ligde önemli başarılara imza atacağız. Yine milli takıma oyuncular göndereceğiz. Biz de genç oyuncular kulübümüzde hayat buluyor. Yeni oluşturduğumuz takımımız lig öncesi Ankara ve Adana'daki turnuvalara katılıp, noksanlarını tamamlayacak." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri