Ağrı Gençlerbirliği, Konfederasyon Kupasında Yarı Finale Çıktı

Ağrıspor ruhunu yaşatmak adına bir araya gelen 40'a yakın sporseverin kurduğu Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, konfederasyon kupasında Ağrı Aras Epaşspor Kulübüyle oynadığı ilk maçı 3- 2 kazanıp yarı finale çıktı.Ağrı Gençler...

Ağrıspor ruhunu yaşatmak adına bir araya gelen 40'a yakın sporseverin kurduğu Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, konfederasyon kupasında Ağrı Aras Epaşspor Kulübüyle oynadığı ilk maçı 3- 2 kazanıp yarı finale çıktı.

Ağrı Gençler Birliği ilk yarıyı Erhan Taştan'ın golüyle 1-0 önde kapattı. Çekişmeli geçen maçın ikinci yarısında Aras Epaşsporun attığı golle karşılaşma 1-1 sona erdi. Kural gereği seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarına her iki takımın kalecilerinin kurtarışları damga vurdu.

Karşılaşmayı seri penaltı atışları sonrası 3-2 kazanan Ağrı Gençlerbirliğispor Kulübü Ağrı Konfedarasyon Kupasında yarı finale adını yazdırdı. Yarı finalde Doğubeyazıt Gençlikspor ile eşleşti.

Ağrı Gençlerbirliğispor'un ilk golünü atarak kulüp tarihine geçen kaptan Erhan Taştan açıklamasında çok mutlu olduğunu ve bu golü Ağrı Gençlerbirliği taraftarlarına ve sevdiği kıza hediye ettiğini söyledi.

Kulüp yöneticilerinden İsmail Tanrıkulu da yaptığı açıklamada, ''Yeni kurulan bir ekibiz. Takımın zamana ihtiyacı var. Çok fazla bir arada oynamamamıza rağmen takımımızın Aras Epaş takımı karşısındaki oyunu gelecek adına umut verici. Futbolcularımızın hepsini yürekten tebrik ediyorum. Ağrı'nın hayallerini kurduğu çok kaliteli bir kulüpte Ağrılının gururu olacağız.'' dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri