Ağıtlar ve gözyaşları son bulsun

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, PKK terör örgütünün tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu hayatlarını kaybeden Ayaz ve Nupelda’nın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütünün Tunceli kırsalında tuzakladığı bombayı infilak ettirmesi sonucu hayatlarını kaybeden Ayaz ve Nupelda kardeşlerin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Tunceli’de yaşanan acı bir olay terörün vahşi yüzünü gözler önüne sermişti. Terör örgütü PKK tarafından Tunceli’nin Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasına tuzaklanan bombanın infilak ettirilmesi sonucu 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda kardeşler hayatlarını kaybetmişti.

ANNELERİN AĞITLARINA SON VERMEK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ

Bu olay tüm ülkeyi yasa boğarken Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Ayaz ve Nupelda’nın ailesine başsağlığı ziyaretinde acılarını paylaştı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Karaduman, “Hepimiz üzerimize düşeni yapmalı ve annelerin gözyaşlarına, ağıtlarına son vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri