Ağırnas Ve Turan Bölgesinde Asfaltlama Çalışması

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yer alan mahallelerde otobüs güzergâhları ile ana yolların asfaltlanarak hizmete sunulduğunu, ancak daha da önemlisi çevresi ile bütünleşen yerleşim alanlarında...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yer alan mahallelerde otobüs güzergâhları ile ana yolların asfaltlanarak hizmete sunulduğunu, ancak daha da önemlisi çevresi ile bütünleşen yerleşim alanlarında bağlantı yollarında çalışma yapıldığını bildirdi.

Ağırnas bölgesinin, 30 Mart 2014 tarihinde Melikgazi ilçe sınırları içerisine dâhil olduğunu ve Melikgazi Belediye hizmetlerinden yararlanmaya başladığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ilk etapta ana bağlantı yolunun hem genişletildiğini hem asfaltlandığını, şimdi de çevre yerleşim alanlarındaki bağlantı yollarında çalışma yapıldığını belirtti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 1 Nisan ile 4 Ağustos tarihleri arasındaki geçen dört aylık süre içerisinde Ağırnas bölgesinde 24 bin ton asfalt kullanılarak tüm yolların asfaltlandığını ve yolların genişletilerek yenilendiğini ifade etti. Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi: “Ağırnas Bölgesi bizim hizmet alanımıza daha dört ay önce katıldı. Ancak yapılan çalışmalar ile Melikgazi’nin diğer mahallelerinden farkı kalmadı. Öncelikle ana yolları ile otobüs güzergâh yollarını ve bu yolla bağlantılı tüm ara yollarda yol düzenleme, altyapı oluşturma ve asfaltlama yaparak hizmete sunduk. Dört ay olmasına rağmen Ağırnas’ta 24 bin ton asfalt kullanılarak asfaltsız yol bırakmadık. Bu Melikgazili olmanın bir farklılığıdır. Şimdi de Ağırnas ile Turan ve Gesi Yüzelyurt arası olan 2 bin 600 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde yol düzenleme, genişletme ve asfaltlama çalışması yapıyoruz. Dar olan yollar genişletildi. Altyapısı oluşturuldu ve şimdi de asfaltlanıyor. Bölge halkına hayırlı olsun. Ağırnas bölgesi çevresi ile bütünleşiyor ve güzelleşiyor.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri