Agiad Davetlisi Venezuelalı İş Adamları Aksaray'ı Gezdi

Venezuelalı bir grup iş adamı, aileleriyle birlikte Aksaray Girişimci İş Adamaları Derneği'nin (AGİAD) davetlisi olarak Aksaray’a geldi.

Venezuelalı bir grup iş adamı, aileleriyle birlikte Aksaray Girişimci İş Adamaları Derneği'nin (AGİAD) davetlisi olarak Aksaray’a geldi. İlin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek hoşça vakit geçiren iş adamları, Aksaray’ın çok modern bir şehir olduğunu ve çok beğendiklerini söylediler.

Yatırım imkânları ve ekonomik fırsatlarla ilgili bilgi alan heyet, daha sonra Ihlara Vadisi'ni gezdi. Vadiyi çok beğenen iş adamları şunları ifade ettiler: "Ihlara Vadisi harika bir yer, dünyada eşi olmayan mekânlardan bir tanesi, herkesin hayatında bir kere görmesi gerektiğini düşünüyoruz, böyle bir doğa harikasına sahip olduğunuz için sizler çok şanslısınız."

Bir AGİAD yönetim kurulu üyesinin, Türkiye hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna karşılık Venezuelalı iş adamları, "Türkiye’nin gerisinde kalmış bir ülke, bizim de Türkiye konumuna gelebilmemiz için daha çok çalışmamız lazım." dediler. Ayrıca, Türk insanının çok cana yakın, çok misafirperver olduğunu belirten iş adamları, "Bizlere, yani hiç tanımadıkları insanlara seve seve evlerini açıp misafir ettiler. Açık konuşmak gerekirse Venezuela’da böyle bir şey yapılmaz. Türk insanı çok iyi niyetli. Hepinize, özellikle de AGİAD yönetim kuruluna, bizleri ağırladığı ve misafir ettiği için teşekkür ederiz." dediler. Heyet, ayrıca, Aksaray Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de ziyaretler yaparak, eğitim hakkında bilgi edindi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri