AGD’li gençler Çanakkale’de

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı nedeniyle bir dizi program düzenliyor. Bugün sabah namazı ile birlikte başlayacak programlarda yüzbinlerce genç Çanakkale’de olacak.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde yüzbinlerce genç Çanakkale’de bir dizi programda bir araya gelecek. Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı münasebetiyle düzenlenen bir dizi program, bugün sabah namazında Çanakkale, Akbaş Şehitliği’nde başlayacak. AGD Üniversite Komisyonu ve Ortaokullar Komisyonları tarafından organize edilen programlarda Çanakkale Zaferi ve 250 bin şehit anılacak.

GENÇLER, ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİNİ HUZURLARINDA ANACAK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katılımıyla, Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı münasebetiyle gerçekleştirilecek programlar ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada, “İnananların Zaferi Çanakkale Destanı’nın 107’nci yılında Türkiye’nin dört bir tarafından gençlerle bugün sabah namazında, Akbaş Şehitliği’nde şehitlerimizin huzurunda buluşuyoruz” ifadeleri kullanılırken, program kapsamında şehitlik ziyaretleri, 250 bin şehide 250 bin hatim ve fidan dikim etkinliği yer alacak. AGD Üniversite Komisyonu, Çanakkale programları kapsamında Türkiye’nin tüm illerinden üniversite başkanlarının katılımıyla Üniversite Başkanları Toplantısını da Çanakkale’de gerçekleştirecek.

ÇOCUKLAR AİLELERİ İLE ÇANAKKALE’DE

AGD Ortaokullar Komisyonu tarafından organize edilen “Baba, Oğul Çanakkale’ye” başlıklı etkinlikte aileleri ile birlikte binlerce çocuk Çanakkale’ye davet edilirken, destansı Çanakkale Zaferi’nin çocuklara anlatılması hedefleniyor. Programda ek olarak Türkiye’nin tüm illerinde 20 Nisan’a kadar “250 Bin Şehide Fidan” etkinliğiyle şehitler adına fidan dikilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri