AGD Selçuklu'dan anlamlı etkinlik

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Selçuklu Şubesi tarafından Türkiye’nin dört bir yanında her yıl gerçekleştirilen Yaz Etkinleri bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Selçuklu Şubesi tarafından Türkiye’nin dört bir yanında her yıl gerçekleştirilen Yaz Etkinleri bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Selçuklu'da da, “Yaz Bizimle Bir Başka” sloganıyla 7 haftalık yaz etkinlikleri gerçekleştirildi. Yaz etkinliklerinin ardından yine gelenekselleşen kapanış programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen program  Kur'an’ı Kerim tilavetiyle başladı.  Ardından AGD Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Güçlü selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. Güçlü, konuşmasında gençlerin yaz mevsiminde olduğu gibi okul zamanı da Anadolu Gençlik Derneği'nin faaliyetlerine katılmaları gerektiğinden bahsetti. Selamlama konuşmalarının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu Kuran-ı Kerim, Esma-ül Hüsna, 40 Hadis,  Genç Adam ve Tamam mı şiiri  sunumu gerçekleştirildi. Çeşitli alanlarda dereceye girenlere de hediyeler verildi.

Program 2015 Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilere ve görev yapan öğreticilere sertifika verilmesinin ardından son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri