AGD mezunları 17 Ağustos'ta buluşuyor

17 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AGD 20. Mezunlar Buluşması programına tüm herkesi davet eden AGD Konya Şube Mezunlar Platformu Başkanı Osman Gökçepınar, “ Hep birlikte geçmişin izlerini yeniden canlandıralım” dedi

17 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) 20. Mezunlar Buluşması programı öncesi AGD Konya Şube Mezunlar Platformu Başkanı Osman Gökçepınar, AGD Konya Şube binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gökçepınar, toplantıda gerçekleştirilecek olan programla ilgili bilgiler verdi.

BU PROGRAM ÖZEL BİR FIRSAT SUNUYOR

Uzun yıllardır süregelen geleneksel buluşmalarının bu yıl 20.'sini coşku ve heyecan içinde icra edeceklerini ifade eden AGD Konya Şube Mezunlar Platformu Başkanı Osman Gökçepınar, “17 Ağustos Cumartesi günü, Özel Gençlik İlköğretim Okulu'nda gerçekleşecek olan bu anlamlı etkinlik, üniversite yıllarını aynı okulda, kampüste, yurtta ve odada geçiren mezunlarımızın bir araya geleceği özel bir fırsat sunacak” dedi. Üniversite yıllarının oluşturduğu güçlü bağların ve paylaşılan anıların özel bir anlam taşıdığına inandıklarının altını çizen Gökçepınar, “Birlikte geçirilen yılların oluşturduğu güçlü bağların ve paylaşılan anıların bir kez daha yaşatılacağı bu buluşma, sadece eski dostlarımızla değil, aynı zamanda geçmişteki tüm güzel anılarla yeniden bir araya gelme şansı verecek” şeklinde konuştu.

HİKAYEMİZİN BİR PARÇASI DA SİZ OLUN

“Bu özel etkinlik, mezunlarımızın aralarındaki kardeşlik duygularını pekiştirecek ve yeni nesillerle bu geleneği yaşatmanın gururunu sağlayacak” diyen Başkan Gökçepınar, daha sonra şunları kaydetti: “Toplantıya tüm mezunlarımız, aileleri ve teşkilat mensupları davetlidir. Katılımınız, bu özel günün daha da anlamlı hale gelmesine katkı sağlayacaktır. Hep birlikte geçmişin izlerini yeniden canlandırmak ve geleceğe umut dolu anılar bırakmak dileğiyle, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Yıllar önce bir grup genç, hayallerinin peşinden gitmek üzere bir araya geldi. Kimi yeni arkadaşlar edinmek, kimi hayatını şekillendirecek deneyimler yaşamak, kimi ise sadece üniversite yıllarını dolu dolu geçirmek istiyordu. İşte o gençlerin geçtiği yılların sonunda, bugün, eski arkadaşlarını, dostlarını ve kardeşlerini yeniden bir araya getirecek bir buluşmanın eşiğindeyiz. Hikayemizin bir parçası olmanız, geçmişte yaşadığımız güzel anıları tekrar canlandırmak ve geleceğe umut dolu anılar bırakmak için bu özel günümüzde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Geçmişin hatıralarıyla dolu bu özel buluşmada, eski dostlarınızla tekrar bir araya gelmenin keyfini birlikte yaşamak dileğiyle.”

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri