AGD Karatay'dan ‘vefa’ programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği, mezunlarını bir araya getirerek, unutulmaz bir vefa programı düzenledi. Programda AGD Karatay mezunları bir araya gelerek hasret giderdi

Anadolu Gençlik Derneği’nin mezun buluşması düzenlendi. Programa, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kılınç ve Mehmet Parlak, eğitimci yazar Bahri Kırışık, Anadolu Gençlik Derneği Konya İl Başkanı Durmuş Ali Kara ve çok sayıda mezun ile gençler katıldı. Etkinlik, mezuniyet coşkusunu paylaştıkları bu özel günde, eski arkadaşları ve dostlarıyla bir araya gelme fırsatı sundu.

ADİL DÜZENİ YENİ BİR DÜNYAYI KURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Gençlik Derneği Karatay İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kocaman, “2011-2012 yılları arasında ilçe başkanlığı yapmış olan Rauf Büyüktermiyeci’yi, ayrıca Yusuf Güneş’i, Adnan Demirtürk’ü, Oğuzhan Asiltürk’ü, Milli Görüş hareketini başlatan Necmettin Erbakan hocamızı ve bu uğurda canıyla malıyla cihat edip ahirete irtihal eden tüm başkanlarımızı rahmetle minnetle yad ediyorum. Rabbim onlardan ve bizlerden razı olun. Kurulduğu günden bugüne AGD&MGV Karatay temsilciliğinde görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine; programın hazırlanmasında büyük çaba sarf eden ilçe yönetimimize, hanımlar komisyonumuza, ortaokullar ve liseler komisyonumuza, ilçe yönetimimizde görevli başkanlarımızın eşlerine, hanımlar komisyonumuzda görevli başkanlarımızın eşlerine, ortaokullar ve liseler komisyonumuzda görevli olan gençlerimizin ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Doğu Türkistan, Gazze ve ümmet coğrafyası bu haldeyken bu programı yapıp yapmamak noktasında tereddüt yaşadıklarını dile getiren Kocaman, “Amerika, İsrail ve küresel güçler Müslümanlar bir olmasın diye elinden geleni yapıyor ve bizler de oyuna geliyoruz. Biliyoruz ki ümmet coğrafyası kan ağlıyorsa bunun sorumlusu bizleriz. Bizler ümmeti Muhammed olamadığımızdan dolayı acı çekiyor kardeşlerimiz. Biz bir umut olmak için, her şeye ve herkese rağmen kardeşlik bağımızı kuvvetlendirmek için, efsane çalışmalarımızı yeniden yapabilmek için, Erbakan hocamızın açtığı ufuk doğrultusunda adil düzeni yeni bir dünyayı kurmak adına ufak bir kıvılcım olsun diye bu programı tertip ettik. Biz inanıyoruz ki bir olursak ümmet coğrafyası kurtulacak, küresel güçler perişan olacaktır Allah’ın izniyle. Bunun için Erbakan Hocamızın görevsiz adam gereksiz adam sözüne binaen görevi olmayan kardeşlerimizin milli görüş teşkilatlarında görev almasını canı gönülden arzu ediyorum. Ayrıca programımıza katılan kardeşlerimize hatıra amaçlı ufak bir hediye hazırlayacaktık. Ama vazgeçtik. Hediye edeceğimiz hatıra için harcayacağımız meblayı ümmetin şerefini ayakta tutan hamas'ın mücahidlerine göndereceğiz inşallah. Özgür Kudüs’te ümmeti muhammed olarak toplanmak duasıyla hepinizi Allah’a emanet ediyorum" diye konuştu

ADİL DÜZENİ KURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Anadolu Gençlik Derneği Konya İl Başkanı Durmuş Ali Kara ise şunları söyledi: “Dün Anadolu Gençlik Derneği Karatay’ın kurucu başkanlığını yapan ağabeylerimiz burada, aynı zamanda bugün görevini yürüten başkanımız da burada. Geçmişten günümüze gelen tecrübeleri aktararak her zaman Allah’ın rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Merhum başkanımız Rauf Büyüktermiyeci ağabeyimiz de bu çalışmalardan haberdar oluyordur, Allah’ın izniyle. Dün olduğu gibi bugün de, bin yıl daha bu gençlik sözünü yaşatmak ve adil düzeni kurmak için son gücümüze kadar çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bu çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlerimizle bizi cennetinde buluştursun inşallah.”

BİZİM DAVAMIZ TERTEMİZ BİR DAVADIR

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Parlak da, "Rahmetli Erbakan Hocamızın açtığı yolda, yeni bir dünyayı kurmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bizim davamız, tertemiz ve Cenabı Allah’ın yardım ettiği bir davadır. Köklü geçmişimizde hiçbir başkanımız yanlış bir işe bulaşmamış ve açıklamasını yapamayacağımız hiçbir işte bulunmamıştır. Bizler her zaman hak yolunda, Allah rızası için çalışan ve yarının mimarı olacak gençleri yetiştirmenin derdinde olacağız" dedi.

RABBİM DAVAMIZA SADIK EYLESİN

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılınç, "Çocukluk yıllarımdan bu güne kadar bu davanın içerisinde yer aldık, elhamdülillah. Çocukken biz de başkan olup, bireylere yardım edeceğiz ve abilik yapacağız diye hayaller kurardık. O günden bu güne kadar her zaman davamıza sadık kaldık ve çeşitli görevler üstlendik. Rabbim, bizleri doğru yoldan ayırmadan, inancımız ve idealimiz uğrunda fedakarlık yapabilen müminlerden eylesin" ifadelerini kullandı.

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri