AGD Karatay’dan 'Mâzîden Atîye Gençlik Buluşması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği geçmiş yıllardan günümüze kadar çalışmalarında görev alan mensup ve mezunlar ile sabah namazında buluştu

Anadolu Gençlik Derneği Karatay Şubesi 'Mâzîden Atîye Gençlik Buluşması' programında Karatay Temsilciliği geçmiş yıllardan günümüze kadar çalışmalarında görev alan mensup ve mezunlar ile sabah namazında Aziziye Camii'nde bir araya geldi.

KARDEŞLİK VE VEFA VURGUSU

Sabah namazı buluşmasına Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ziyaüddin Kılınç ve geçtiğimiz dönemlerden günümüze ilçe yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Programa ev sahipliği yapan AGD Karatay İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kocaman, kardeşlik ve vefa vurgusu yaparak şunları söydi: “Gençliğimizin namazı, ibadetleri hayatı ve ölümü alemlerin Rabbi olan Allah içindir ayeti kerimesi mucibince iyi, güzel,doğru ve faydalıdan yana olması için çalışmaları sürdürüyoruz. Bugün burda geçmişte çeşitli görevlerde bulunmuş aynı düstur ile çalışmış abilerimiz kardeşlerimiz ile şuan görevi bulunan kardeşlerimiz ile bir aradayız. Bu kardeşlik ve vefa duygusu her zaman devam edecektir.”

Görev bilinci ve gayret üzere sebat etmek hakkında hatırlatmalar da bulunan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ziyaüddin Kılınç ise, “Ne olacak bu gençliğin hali yerine ben ne yapabilirim bu gençlik için diye yaptığımız çalışmaların temelinde tebliğ gayreti vardır. Tebliğ de temsille başlar, çünkü örneklik vaizlikten evlâdır” diye konuştu. Sabah namazının ardından Anadolu Gençlik Derneği Arifan erkek öğrenci yurdunda çorba ikramında bulunuldu.

SAİT ÇELİK


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri