AGD Karatay’dan kitap ve hadis sergisi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği Peygamber Efendimiz’in Kutlu Doğumu münasebetiyle Siyer-i Nebi Kitap ve Hadis Sergisi açtı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği Peygamber Efendimiz’in Kutlu Doğumu münasebetiyle Siyer-i Nebi Kitap ve Hadis Sergisi açtı. Kayalı Park’ta kurulan stantlarda farklı yayın evlerinden yüzlerce kitap sergileniyor. Sergi alanında ayrıca üzerinde hadislerin yazılı olduğu tablolar da bulunuyor. Kısa bir süre önce açılan kitap ve hadis sergisi çevreden geçenlerin dikkatini çekerken, çok sayıda vatandaş da sergiyi ziyaret ediyor.

Açılan sergi hakkında bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Karatay Temsilcisi Ahmet Kılıç, “Peygamber Efendimiz (sav)’in kutlu doğumun sene-i devriyesinde derneğimiz çeşitli faaliyetler düzenliyor. Bu faaliyetlerdeki temel amacımız insanlığa kurtarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz ile ilgili farkındalık oluşturmak, onu daha iyi tanımaya ve hadisleri ile hemhal olmaya sevk etmektir. Bu amaçla yaptığımız etkinlikler kapsamında Kayalıpark alanında kitap ve hadis sergisi açtık. Sergimiz açıldığı ilk günden bu yana çok sayıda ziyaretçi aldı. Pazar akşamına kadar açık kalacak olan sergimize tüm Konyalıları davet ediyoruz” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri