AGD Karatay’da yaz etkinlikleri başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği tarafından her yaz düzenlenen yaz etkinlikleri kampı bu yıl Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesinde başladı.

Her yıl gerçekleştirilen yaz kurslarıyla gençlerin hem eğlendiği hem de öğrendiği yaz etkinlikleri, heyecanla yapılıyor. Gençlerin eğlenerek öğrenmelerine önem verdiklerini vurgulayan AGD Karatay İlçe Başkanı Mehmet Çelik, “Yaz kurslarımızda geleneksel ve eğitici oyunlara da yer veriyoruz. Bu vesile ile pandemi sürecinden kurtulan öğrencilerin bu oyunlar vasıtasıyla stratejik zekâlarının gelişmesini, el ve göz koordinasyonlarının artmasını hedefliyoruz’’ dedi.

“EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER”

Pandemi şartlarından dolayı çocukların evlerinde internete mecbur bırakıldığının da altını çizen Çelik, şunları kaydetti: ‘’Anadolu Gençlik Derneği Karatay temsilciliği olarak bu yıl da çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin pandemi şartlarından dolayı yaşadıkları stresi atmalarını aynı zamanda da öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Şuan 120 kayıtlı öğrencimiz bulunuyor. Derslerimiz sabah saat 10:00’da başlıyor. Öğle arasına kadar Kuran-ı Kerim, değerler eğitimi, temel dini bilgiler, derslerini alan gençlerimiz öğle yemeğinin ardından günün etkinliği neyse onları yapıyor. At binme, go-kart, yüzme, buz pateni, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerle yaz etkinliklerimiz rengarenk geçiyor.’’

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri