AGD deneme yazma yarışması düzenliyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite komisyonu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik deneme yazma yarışması düzenleniyor. Yarışma için son başvuru tarihi olarak da 20 Kasım belirlendi.

“Gençlik nereye geliyor” başlığı ile düzenlenen yarışmanın duyurusu AGD Konya Şube Üniversite Komisyonu tarafından sosyal medya hesaplarınca yapıldı. Son başvuru tarihi 20 Kasım olarak belirlenen yarışmanın sonuçları ise 30 Kasım tarihinde açıklanacak. Düzenlenen yarışmada birinciye 500 TL ile kitap, ikinciye 300 TL ile kitap ve üçüncüye de 200 TL ile kitap verileceği duyuruldu.

KONYA’DA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ KAPSAYACAK

Düzenlenen yarışmanın yönergesi ise şu şekilde: “Yarışma Konya’da öğrenim gören üniversite öğrencilerini kapsamaktadır. Yarışmaya gönderilecek eserlerin tamamen özgün olması ve başka bir yarışmada herhangi bir ödül almamış olması gerekmektedir. Yarışmaya katılmış eserlerin yayınlanma hakkı Anadolu Gençlik Derneğine aittir. Yazılar en az 1 sayfa en çok 5 sayfa ile sınırlandırılmış olup, yazılar Times New Roman yazı tipinde 12 punto büyüklüğünde belirlenmiştir. Yazı içeriği herhangi bir reklam ve propaganda içermemelidir.”

YAZMAK KİŞİYİ GELİŞTİRİR

Düzenlenen yarışma ile ilgili bilgiler veren AGD Konya Şube Üniversite başkanı Beytullah Azak ise şunları kaydetti: “Yazmak zihni geliştirir ve düşünme yetisini kuvvetlendirir. Bizler de komisyonumuz olarak içinde bulunduğumuz bu uzaktan eğitim sürecinde üniversiteli kardeşlerimiz için böyle bir proje geliştirdik. Yarın bir üniversite mezununun tez ve makale yazması gerekecek bugün yazılan denemeler ile de o günlere hazırlık yapılması gerek. Yarışmamıza tüm üniversiteli kardeşlerimizi davet ediyorum. Katılmak isteyen kardeşlerimiz, 0537 369 1110 numaramız ile irtibata geçebilir.”

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri