Ağaç Altına Sığınan Pamuk İşçilerini Yıldırım Çarptı: 2 Ölü

Adana’nın Kozan ilçesinde yağmurdan korunmak için dut ağacının altına sığınan 3 kişiden 2'si yıldırım düşmesi sonucu öldü, 1 kişi de yaralandı.Olay, ilçeye bağlı Tufanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Pamuk ekili tarlasına giden...

Adana’nın Kozan ilçesinde yağmurdan korunmak için dut ağacının altına sığınan 3 kişiden 2'si yıldırım düşmesi sonucu öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Tufanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Pamuk ekili tarlasına giden Adnan Kaymaz (60) ile tarım işçisi Nuri Çeri (45) ve oğlu Hakan Çeri (17) yağmur sebebiyle yakındaki bir dut ağacının altına sığındılar. Bu sırada ağaca yıldırım düştü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Adnan Kaymaz ve Nuri Çeri'nin olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Hafif yaralanan Hakan Çeri ise kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Adnan Kaymaz ve Nuri Çeri'nin cesetleri Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayı duyarak hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri