Ağabeyleri, Okula Yeni Başlayan Öğrencileri Çiçeklerle Karşıladı

Antalya’da 2014-2015 eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Bir vatandaş tarafından yaptırılan Dilşad Refizade İlkokulu’nun da açılışı gerçekleştirildi. Ders yılının başlaması ve okul açılışı nedeniyle tören düzenlendi....

Antalya’da 2014-2015 eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Bir vatandaş tarafından yaptırılan Dilşad Refizade İlkokulu’nun da açılışı gerçekleştirildi. Ders yılının başlaması ve okul açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Okula yeni başlayan öğrenciler üst sınıflardaki arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Yapımı tamamlanan ve eğitime açılan Dilşad Refizade İlkokulu’nun bahçesinde yapılan tören minik öğrencilerin renkli gösterileriyle başladı. Halk oyunları sergileyen çocuklar hem ailelerinden hem de izleyenlerden büyük alkış aldı. İlk gün olması nedeniyle üst sınıflarda okuyan öğrenciler tarafından okula yeni başlayan öğrenciler için çiçekli karşılama yapıldı. Küçük arkadaşlarına çiçek sunan öğrenciler daha sonra onların ellerinden tutarak sınıflarına götürdü.

Okulun yapımını üstlenen hayırsever Mehmet Refi Refioğlu, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin eğitimine katkı sağlamanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu ifade etti. Törene katılan diğer bir isim Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük oldu. Büyük, okulun yapımında emeği geçen hayırsever vatandaşa teşekkürlerini iletti.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, amaçlarının daha iyi koşullarda eğitim vermek olduğunu söyledi. Okulun yapımına katkıda bulunan iş adamına teşekkür eden Gülay, hedeflerinin bir derslikte eğitim alan öğrenci sayısını 30’un altına düşürmek olduğunu belirtti. Vali Vekili Turan Eren, Mehmet Refi Refioğlu’na onur belgesi verdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ilk ders ziliyle sınıfları ziyaret eden protokol üyeleri, öğrencilere kitap ve oyuncak hediye etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri